Triumph New Street Scrambler Modeli

 



Triumph, 2021 yılı için yenilediği Street Scrambler modeli ile beraber sınırlı sayıda üretilen ve Sandstorm (Kum Fırtınası) adı verilen bir versiyonunu da sundu.

Street Twin tabanlı Street Scrambler'ın tüm versiyonlarında sele, yan paneller, alüminyum far tutucu, topuk korumalar ve gaz kelebeği gövdesinde minik değişiklikler yapıldı. Euro5 emisyon kısıtlamalarına rağmen 900cc'lik motorun 3250 devirde üretmiş olduğu 80 Nm tork ve 7250 devirde üretmiş olduğu 64 hp güç aynı kaldı. Sadece 3 kg artan motosiklette 3 farklı sürüş modu bulunuyor.

Sınırlı sayıda üretilen Sandstrom, 3 tonlu renk şeması ile 1960'lardaki Triumph Scrambler modellerine atıfta bulunuyor. Bunun yanında yüksek ön çamurluk, alüminyum karter koruma, yan depo padleri, far koruma ve kısa plakalık ile geliyor.

Dünya çapında yalnızca 775 adet üretilecek olan Sandstorm versiyonu Mayıs'tan itibaren satışa sunulacak. Standart Street Scrambler modelleri ise gri, siyah, mat haki ve gri renkleri ile Temmuz ayında piyasaya çıkacak.

Diğer içeriklerimize de bakmayı unutmayın. Mesela hiçbir yerde görmediniz kawasaki'nin 4 silindirli 250cc modelini sitemizde buraya tıklayarak görebilirsiniz