2021 Motosiklet Kaza İstatistikleri



Tüm Dünya genelinde pandeminin olması nedeniyle hem kurye hem de kişisel tercih olarak motosiklet kullanımı yaygınlaştı. Bu sebeplerden dolayı da motosiklet kazaları kaçınılmaz olmaya başladı. Bu durumun acilen düzeltilmesi insanların bilgilendirilmesi gerekmektedir. Gerek motosiklet sürücüleri, gerek insanlar hep bir acele içindedirler. Örneğin bir yere hızlı gidebilme yada bir müşterinin siparişini hızlı yetiştirebilme yada müşterinin notlara bıraktığı acil , hemen ve şu zamana kadar getirmezseniz iptal ederim gibi sözler. Bunlar olmaması gerekir. Bu sebeple birçok insan kaza yapıyor ve vefat ediyor. Bu yüzden gideceğiniz yere 5 dakika sonra gidin, siparişiniz 5 dakika sonra gelsin ama birine bir şey olmasın. Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalıdır.   

2021 Nisan ayı içerisinde kazan yapan Motosiklet araçlarının sayısı 3378'dir. Toplam 2021 içinde kaza yapan motosiklet araçları ise 11.694'e ulaşmış durumdadır. Bunlar bir sayıdan ibaret değildir. Okurken saniyesinde okuyoruz. Ama orada 11.694 can vardır. 11.694 Aile vardır. Bu yüzden insanların bilinçlendirilmesi çok önemlidir.

Bir diğer konu ise ekipman takılmamasıdır. Başımıza nerede ne geleceği hiç belli değildir. Bu yüzden hiç olmazsa nereye giderseniz gidin kaskınızı unutmayın. En ufak bir düşme durumunda kafanıza darbe almanız yüksek ihtimaldir. Buda sizlere çeşitli sorunlara sebebiyet vermektedir.

Burada makalemiz bitmiştir. Diğer içeriklerimize de göz atmayı unutmayın. Bir diğer önerdiğimiz konu ise motosiklet için izin verilmiş hız sınırlarıdır. Bu makalemize buradan ulaşabilirsiniz. Motorcu Tayfa Ailesi olarak sağlıklı günler dileriz.