Fenomen olan kadın motorcu 50 yaşındaki erkek çıktı



Son zamanlarda sosyal medyayı sallayan 50 yaşındaki motorcunun erkek olduğu ortaya çıktı. İşte işin hangi boyutlara ulaştığı ve neden yaptığı aşağıdaki yazımızdadır.

 Japonya'da viral olan kadın motorcunun 50 yaşındaki bir adam olduğu ortaya çıktı. 'Sahte fenomen', "İnternette ünlü olmak için yaptım" dedi.

Twitter'da @azusagakuyuki adlı kullanıcı, son zamanlarda yarış motosikletiyle vermiş olduğu pozlarla 20 bini aşkın takipçiye ulaşmıştı.

Yamaha marka motosikletiyle yapmış olduğu gezilerden resimler paylaşan kullanıcı sosyal ağlarda viral olmuştu. Buna rağmen motorcuyla gerçek yaşamda karşılaşan kimse yoktu ve kimliği hala gizemini koruyordu.

Independent Türkçe'nin haberine göre, 11 Şubat'ta motorcunun paylaştığı bir fotoğraftaki enteresan bir detay sosyal ağ kullanıcılarının dikkatini çekti.

Motosikletin arkadan çekildiği fotoğraf iyice yakınlaştırıldığında, aracın aynasında resmi çeken kişinin yansıması görünüyordu.

Yansımada görünen kişi orta yaşlı bir erkekti.

Bunun üzerine motorcunun kimliğine dair bir tartışma başladı. Japonya'daki, "Pazartesi Geceyarısı Şovu" (Monday Late Show) adlı magazin programıysa olayın peşini bırakmadı.

Program sunucusu, canlı yayın programında sürücüyü yolda takip ederek yanına yaklaşıp kaskını çıkarmasını istedi. Sürücünün kaskını çıkarmasıyla programdaki herkes şaşkına döndü.    

Adının Zonggu olduğu öğrenilen motorcu, FaceApp adı verilen fotoğraf düzenleme ve yüz değiştirme programını kullandığını söyledi.

50 yaşındaki adam, "sosyal ağlarda ünlü olmak için böyle bir şey yapmış olduğunı" belirtti.

İronik biçimde Zonggu asıl kimliği ortaya çıkınca çok daha ünlü hale geldi.

Bazıları adamın fotoğraf düzenleme programlarını kullanmadaki başarısını överken, bazıları da sosyal ağlarda gördükleri hiçbir şeye bir daha güvenmeyeceğini söyledi.


Diğer içeriklerimizede bakmayı unutmayın. Motorcu Tayfa ailesi olarak sizlere sağlıklı günler dileriz.