Hayabusa 2021 (1300)


Suzuki'nin Hayabusa modeli zamanının en güçlü motosikletlerinden biriydi. Hatta şuandaki çoğu motordan dahi güçlü olduğu bilinir.1300cc motor gücüne sahiptir. Bu yönüyle birçok kullanıcıyı kendine çeker. Fazla söze gerek yok. Bütün motosiklet severler Hayabusa'nın ne kadar güçlü olduğunu bilirler. Biz konumuz gereği 2021 model hayabusa'ya gelelim.

Üçüncü Nesil Hayabusa; birinci neslin efsanevi yüksek performanslı 1,340 cm3 sıvı soğutmalı sıralı dört motorunu devralırken, verimlilik ve dayanıklılık çıtasını daha da yükseltmek için iyileştirmeler uygular.
Özel olarak tasarlanmış yeni egzoz sistemi, gelişmiş düşük-orta menzilli güç ve tork çıkışına ve ayrıca Euro 5 emisyon standartlarının karşılanmasına katkıda bulunur.
İyileştirilmiş motor özellikleri, günlük sürüşte en yaygın olarak kullanılan düşük ila orta menzilli motor hızları aracılığıyla daha yumuşak, tutarlı bir şekilde daha güçlü çıkış sağlar.

Yeni Hayabusa; Suzuki Akıllı Sürüş Sistemi ile birinci nesilden aldığı ikonik dizaynı, yeni teknoloji güvenlik özellikleriyle birleştirerek tekrar yola çıkıyor.


Aktif Hız Sınırlayıcı,
Hız Sabitleme Sistemi
Harekete Duyarlı Fren Sistemi
Sürüş Hızı Kontrol Sistem
Acil Fren Uyarı Sistemi
Suzuki Kolay Çalıştırma Sistemi
Düşük RPM Yardımı
Kombine Fren Sistemi
Eğime Duyarlı Viraj ABS Sistemi
Eğime Bağlı Kontrol Sistemi
Yokuş İniş Kontrol Sistemi
Yokuş Kalkış Kontrol Sistemi

Artık gelelim Suzuki'nin yayınladığı hayabusa tanıtımına;


Kaynak(https://www.suzuki.com.tr/tr/motosiklet/hayabusa.html)