Kawasaki Naked

 Kawasaki'nin Supersport motosikletlerinin yanı sıra naked motosikletleri de çok iyilerdir. Kawasaki'nin Supersport adlı makalemize tıklayarak bilgilenebilirsiniz. Naked motorlar özünde hız için yapılmamıştırlar. Fakat hızlıdırlar. Naked motosikletler rüzgar almaya müsait tasarımlarıyla şehir içi kullanımlara uygundur. Şehir içi kullanımdan kastımız aralardan geçebilme kabiliyeti sağa sola yatırması daha iyi olduğu için böyle söylüyoruz. Biz gelelim konumuza bugün kawasaki'nin Naked motorlarını inceleyeceğiz. İncelemeden kastımız diğer yazılarımızdan da biliyorsunuz. Teknik bilgiler fazla yok. Resim ve motor güçlerini size göstereceğiz. Bu motosikletleri ileride almak isterseniz biraz bilgilenmiş olursunuz. Hadi başlayalım.

Burada ZH2 , Z900 ,Z650 ve son olarak Z125 modellerinden bahsedeceğiz.

ZH2: Adından da anlaşılacağı üzere bu motosiklet Kawasaki'nin H2 modeli ile Z modellerinin  teknolojisinin birleştirilerek ortaya çıkarılmış bir üründür. Silindir hacmi 998'cc'dir.


Z900: Kawasaki'nin bu naked modelinin de motor gücü 948cc'dir. Çok değişik ve bir o kadarda ilgi çekici ve güzel tasarıma sahiptir.


Z650: Bu motosikletimizde tam 649cc'ye sahiptir. Bu modelinde  tıpkı bir üst modeli z900 kadar çekici olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. . Çünkü bununda tasarımı dikkat çekiyor.


Z125: Son olarak inceleyeceğimiz bu modelde 125cc'ye sahiptir.



Bu motosikletler hakkında deneyimleriniz varsa yorumlarda belirterek almak isteyen insanlara yardımcı olabilirsiniz. Motorcu Tayfa ailesi olarak sizlere sağlıklı günler dileriz.

Etiketler:Kawasaki, Kawasaki motosiklet, Kawasaki Naked, Naked Motor, Naked Modeller
Kawasaki ZH2, Kawasaki Z900, Kawasaki Z650, Kawasaki  Z125

Resimler ve daha fazlası için:(http://www.kawasaki.com.tr/index.html)