Kawasaki Supersport

 Kawasaki markasını herkes duymuştur. Çünkü motosiklet denince akıllara gelen markaların neredeyse başıdır. Genel olarak renk bakımından motosikletleri yeşil ve siyahın buluşması ve göz alıcı tasarımı ile her yerde kendini belli ediyor. Bizlere ilkleri yaşatan kawasaki 2015 yılında H2R ve H2 modelini tanıtarak neredeyse kendi modelleri arasında bir devrim yaratmıştı. Alışık olmadığımız tasarımı ve gücü ile insanların gözlerini büyülediler. Bu motor üstündeki en yüksek hız tam olarak 400'km hıza ulaşan milli gururlarımızdan Kenan Sofuoğlu'na aittir. Kenan Sofuoğlu'nun 400km adlı yazımıza tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

NİNJA H2R: Tam bir hız canavarı olarak bilinen bu motosiklet 998cc'dir. Bu motorun pist dışında kullanımı yasaktır. Tasarımı pist içindir.


NİNJA H2: Basit bir tabirle bir üst modeli H2R ile neredeyse aynıdır. Tek farkı H2'ni pist motoru değil yol motoru olmasıdır. Farkı anlamak için size  çok basit bir ipucu vereceğim. H2r'ın kanatları, H2'nin ise aynaları vardır.



Ninja ZX-10R: Kawasaki'nin H2 modellerini çıkarmadan çnce en büyük motosikleti ünvanına sahipti. ZX-10R 998cc'ye sahiptir. Kawasaki bu modelini de güncellemiş durumdadır. Bunu Yeni ZX-10RR adlı yazımızdan görebilirsiniz. Yeni tasarım hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.



Ninja 650: Kawasaki'nin bu modeli 649cc'ye sahiptir. Bu model hakkında yorum yapacak bir bilgiye sahip değiliz. Modeli bilenler kullananlar yorumlarda belirtebilir.



Ninja 125: Bu motorumuzda adından da anlaşılacağı üzere 125cc'sahiptir. Bu model hakkında da deneyimleri olanlar yorumlara yazabilir.