Honda Supersport

Motosiklet firmalarının önde gelen devlerinden biride Honda'dır. Bu büyük firmanın hem araba hem de motosiklet ürettiklerini biliyor muydunuz ? Ülkemizde çok fazla tutulan bir markadır. Diğer motosikletlere nazaran biraz daha ucuz olduğu söylenebilir. Böylece düşük motor gücüne sahip modelleri başlangıç motoru olarak kullanılıyor. Honda ilk motorunu 1947 yılında üretti. Sert ve çekici bakışlara sahip bu motosikletler birçok kullanıcı tarafından çok beğeniliyor. Peki sizler Honda'nın motosiklet tasarımlarını beğeniyor musunuz ?

Burada CBR 1000RR, CBR 600RR CBR250R ve CBR125R modellerini tanıtacağız. 

CBR 1000RR: Bu motosiklet Honda'nın en büyük yarış motosikleti unvanına sahiptir. 1000rr adından da anlaşılacağı üzere 999cc'ye sahip bir modeldir. Sert bakışlarıyla çok beğenilen bir modeldir.



CBR 600RR: Honda'nın bu motosikleti 599cc motor gücüne sahiptir. Bizlerin en çok beğendiği modeli kırmızı beyaz olan modelidir. Sürekli karşılaştırıldığı motosiklet Yamaha'nın R6 modelidir. Peki siz olsanız hangisini alırdınız ?



CBR 250R: Bu motosikletimizde 249.6cc'ye sahiptir. Bu modelde çok fazla Yamaha'nın r25 modeli ile karşılaştırılıyor. Sizleri bilgilendirmek amacıyla sitemizde bir yazı paylaşmış bulunmaktayız. Bu konu hakkında bilgilenmek için tıklayınız.



CBR 125R: Motosiklet hakkında hiç deneyimi olmayanların çok fazla tercih ettiği bir modeldir. CBR-125R 124,7cc'ye sahiptir. 


Burada yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu motosikletler hakkında kullanıcı deneyimleri olan insanlar yorum yaparlarsa daha fazla insan bilgilenmiş olur. İyi Gazlamalar...

Resimler;