Eda Akgün Kimdir ?

 Sosyal medyada çektiği motosiklet videoları ile ünlenen Eda Akgün şu anda instagramda  98 bin takipçiye ulaşmıştır. Fiziği, güzelliği, cesareti ve motor tutkusu  güzel işlere imza atacağının bir ön habercisidir.   Peki Eda Akgün  kimdir ?


Eda Akgün 2002 doğumludur ve şuanda 19 yaşındadır. Boyu 180 cm'dir. Motosiklet kullanmaya 16 yaşında başlamıştır. Şuanda Kawasaki'nin Ninja 300 modelini kullanmaktadır. İnstagramda eşi benzeri  görülmemiş reels videolar çekerek kısa sürede ünlenmiştir. Bu reels videoları milyonlarca insana ulaşmıştır. Böylece instagram hesabında kısa sürede 98bin takipçiye ulaşmıştır.

İnstagramda yakaladığı başarının ardından kısa bir sürede youtube içerikleri üretmeye de başlamıştır. Şuanda 1- Motoruma Ferik Egzoz Taktırdım 2-İnstagram'dan gelen soruları yanıtladım ve 3-Takipçimle buluştum adlı 3 güzel içerik paylaşmıştır. Paylaşmış olduğu içerikleri sıkılmadan izleyebilirsiniz.Eda Akgün'ün  Youtube kanalını takip ederek destek olabilirsiniz. Kanalına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca instagram hesabı içinde buraya tıklayabilirsiniz.

Genellikle motosiklet tutkunlarının takip ettiği Eda Akgün YouTube kanalında paylaştığı soru-cevap videosunda motosiklet ehliyeti kaç yaşında alınır sorusuna da yanıt verdi. Eda  Akgün, "Motosiklet ehliyeti 16 yaşında alınır. 16 ila 18 yaş aralığında A1 ehliyeti dediğimiz yani 125 CC sınıfındaki motosikletlerden kullanılabilir. 18 yaşından sonra A2 ehliyeti dediğimiz 125 ila 500 CC arası sınıfta motosikletleri kullanılabilir. Daha sonra bu ehliyeti ya 2 sene kullanınca veya 24 yaşınızı doldurunca A ehliyetine geçilebilir. Bu da tüm motosikletlerin kullanılabileceği manasına gelir. Yeni başlayanlar için önerdiği modeller arasında CBR-125, MT-125 ve R125 vardır. Sizlerde size hangisi uygun geliyorsa b modelleri inceleyerek motosiklet kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Motosiklet kullanmanın cinsiyet ile ilgili olmadığının büyük kanıtlarından olan Eda Akgün'e ilkleri başardığı için ve bizlere güzel içerikler paylaştığı için ona  teşekkürlerimizi iletiriz. Bu mecraya birçok kadın motorcu kazandıracağına eminiz. Bu yolda çok daha iyi yerlere gelmesi dileğiyle başarılar.

Burada makalemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız diğer içeriklerimize de göz atmayı unutmayın. Motorcu Tayfa  Ailesi olarak sizlere sağlıklı günler dileriz. Tekerinize taş değmesin dostlar😏

Bu arada Kimdir ? serisinin devamında kimin gelmesini istiyorsanız instagram hesabımızdan bize dm atarak belirtebilirsiniz.