BCVC Nedir ? Nasıl Para Kazanılır ?

 


BCVC live bir link kısaltma sitesidir. Buraya uzun linklerinizi atıyorsunuz site size bunları kendi formatında kısaltarak geri veriyor. Peki para kazanma yöntemi bunun neresinde ?

Para kazandırma yöntemi de sizlerin linklerine reklam ekliyor. İnternetten bir oyun indirdiyseniz bunun ne olduğunu az çok tahmin etmişsinizdir. Bizleri 5 saniye beklettiği bir sayfaya atıyor. Bu sayfada bize reklam çıkartır ve onun üstünden belirli bir miktar para kazanırız. Ayrıca referans linkleri mevcuttur. Bu referans linklerinizden birisi üye olduğunda 10 dolar kazanıyorsunuz. Sizde https://bc.vc/?r=345706 linkinden kayıt olarak bizlere destek olabilir hem de yukarıda bahsettiğimiz reklamı bilmiyorsanız görmüş olursunuz.

Söylemeyi unuttuğumuz bir konu daha var. Bu site yabancı bir sitedir. Bu yüzden dolar üzerinden kazanç sağlıyorsunuz. Bizler için doların yüksek olması çok kötü bir durum olsa da bu gibi işlerde iyi tutunduğumuz zaman iyi bir kazanç elde edebiliriz. Site ortalama 1000 görüntülenmeye 2-2.5$ dolar vermektedir. Ödeme talimatları şu şekildedir;

Ödeme alt limitleri aşağıdaki gibidir ;

  • Banka hesabı : $10.00
  • Bitcoin : $30.00
  • Payoneer : $50.00

Bu gibi internet üzerinden para kazanma yöntemleri için bizleri takipte kalın.