Motorcuların Çekiciliği

 Motosiklet Sürücüleri Araç Sürücülerinden Daha İlginç!

İngiltere ve İrlanda'da çalışan motosiklet sigorta acenteliği Carola Nash, 1.000'den fazla yetişkinden normal giysiler ve motosiklet teçhizatı giyen karşı cinsten insanları tanıtmalarını istedi. Bu deneyin amacı motosikletçilerin bakış açısını değiştirmek ve olumsuz kalıpları düzeltmektir.

Altı kişiden beşi, giyinme giysileri verilen kişiyi normal gündelik giysiler verilenlere göre daha hoş buldu. Motosikletli ceket ve bot giymenin ilgi isteyenler için yararlı olduğu ortaya çıktı. Görünüşe göre motosikletçiler yalnızca çekici değil, hemde olumlu insanlar olarak görülüyor. Sonuçlara göre motosiklet sahibi olan insanlar karşı cinse göre% 34 maceracı,% 28 cesur ve% 26 eğlenceli görünüyor.

Araştırmada, her dört erkekten biri bir motosiklete sahipmiş gibi davranabileceklerini ve% 31'i potansiyel bir ortağı etkilemek için motosiklete binmeyi öğrendiğini söyledi.

İlginç bir biçimde, erkekler ikinci bir şahıs olarak karşı cinsten bir motosiklet sürerken kadınlardan daha rahat hissettiklerini söylediler. Erkeklerin% 44'ü karşı cinsten motosiklet kullanmaktan rahatsız olmazken, bu oran kadınlarda% 34'e düştü.

Yani sonuç olarak biz motorcular motosikletlerimiz ve kendi can güvenliğimiz için giydiğimiz ekipmanlarda dahil bizlere insanların gözünde olumlu bir görüş bırakıyor. Bizlere cesaretli olarak bakıyorlar ki bu normal bir şey çünkü motosiklet kullanmak bir yetenek değildir. Her insan bunu yapabilecek yeterliliktedir. Fakat endişe korku ve daha birçok duygular insanları motosikletten uzaklaştırmıştır. Sebebi de çok basit trafikte gördüğümüz olaylardır. Motosikleti bir araç olarak görmeyen insanların bizleri yollarda mağdur etmesi diyebiliriz. Ne gibi mesela sadece bir özür dilememek için kavga çıkarmaları gibi. Her insan hata yapabilir, dalgınlığa uğrayabilir ama sonuç olarak bir özür dilemek hatamı anladım demek hem karşısındaki motorcu değil her türlü sürücü olarak o insanın siniri bastırabilir. Daha kötü sonuçlardan sizleri koruyabilir. Ne yazık ki bizim ülkemizde bu bir kendini küçük düşürme olarak gözüküyor. Kavga onlar için daha kolay bir yol gibi geliyor. Konuyu çok uzattık sonuç olarak motosiklet sürücüleri diğer araç sürücülerinden kanıtlanmış bir biçimde dikkat çekildiği öne sürülüyor. Diğer içeriklerimize de bakmayı unutmayın. Mesela Milli gururlarımızdan Kenan Sofuoğlu'nun oğlu adlı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.