Motosiklet Kazasında Ölen Ünlüler

Bu yazımızda aramızdan ayrılan ünlü motosiklet sürücüleri ve bizlerin gözünde ünlü olan değerli insanlardan bahsedeceğiz. Gönül isterdi ki böyle sonuçları olmasın. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Bu insanların ölümü hepimizi derinden yaralamıştır. Ancak geride bıraktıkları o kadar güzel emekleri var ki onlarla gurur duyuyoruz ve sonsuz teşekkür ederiz.
Barkın Bayoğlu (AEA)
Altın elbiseli Adam olarak hayatımıza giren Barkın Bayoğlu Youtube kanalı sayesinde bizlerin sorularına dertlerimize derman olmuştur. Halada olmaya devam ediyor.



Arif Razgatlıoğlu
Tek Teker Arif olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu aynı zamanda milli yarışçılarımızdan Toprak Razgalıoğlu'nun babasıdır.




Kemal Merkit
Mustafa Kemal Merkit, Türk motosiklet yarışçısı. "Çöl Kaplanı" lakabına sahip olan Kemal Merkit, motokros ve enduro motosiklet branşlarında mücadele etti.




Sinan Sofuoğlu
Sinan Sofuoğlu, Türk motosiklet yarışçısı. MotoGP'de yarışan ilk Türk pilotu. Bahattin Sofuoğlu'nun başarılı motosiklet yarışçıları, Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyidir.




Arda Öziri
Ruhsar, Dadı, Aşkın Bedeli, Akasya Durağı, Kampüsistan, Kınalı Kar, Asmalı Konak ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinden rol alan televizyon dünyasının genç yeteneklerinden biriydi.



Uzay Heparı
Türk müzisyen, müzik yapımcısı ve bestecidir.



İsrafil Köse
Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Laz Çavuş Cemal karakteriyle hatırlanır.